030 - 2949894 | info@etp-infra.nl

Infra werkzaamheden
Infra werkzaamheden

ETP-infra is de afdeling voor infra werkzaamheden van ET Projects. Wij bieden een aantal verschillende diensten aan op gebied van de infratechniek.

ETP-infra: Speeding up your infra projects


 

Hieronder kunt u een aantal van onze diensten bekijken aan de hand van foto's. Of u kunt direct meer informatie over een dienst krijgen door op onderstaande links te klikken.

Aanleggen bekabeling

Glasvezelkabel in een kabelgoot Aanleg van bekabeling langs snelwegen, spoorlijnen, onder viaducten etc. middels mantelbuizen, kabelgoten, omegaprofielen etc. Bekabeling

Vluchtdeuren

Vluchtdeuren langs snelwegProductie, levering en montage van (geluidsisolerende) vluchtdeuren in geluidsschermen of andere locaties.
Vluchtdeuren

Verlichtingsarmaturen

Verlichting in een tunnelProductie en montage van (custom made) verlichtingsarmaturen langs snelwegen, onder viaducten of andere kunstwerken. Verlichting & Signalering

Renovatie kunstwerken

Kunstweg, viaduct, brug renovatie en onderhoudRenovatie van kunstwerken zoals bruggen, viaducten etc. Daarnaast doen we ook aan beton renovatie.
Kunstwerken

Onderhoud en montage

Onderhoud en montage Onderhoud en montage van kunstwerken, bekabeling, portalen etc. Maar ook bijvoorbeeld hekwerken. Neem contact op voor meer informatie. Uitvoering

Hoogwerker verhuur

Autohoogwerker huren in UtrechtVerhuur van autohoogwerkers met zeer groot bereik. Bekijk hier de specificaties.
Autohoogwerker huren

ETP-infra: een gekwalificeerd- en gemotiveerd team die oplossingsgericht denkt. Ons team zet problemen om in oplossingen, en een visie in realiteit. Op deze manier versnellen wij infra-projecten. Ons team is altijd bereid snel met een oplossing te komen. Door onze jarenlange ervaring op infra-gebied weet u zeker dat u een eerste klas dienst of product krijgt.

Vanwege de korte lijnen en betrokkenheid binnen het bedrijf en medewerkers met vaste specialisaties kunnen wij u en uw project de gehele weg begeleiden.
Kortom: Een compleet pakket

Om dit doel te kunnen realiseren is een doordachte visie nodig. Wij sturen daarom onder andere aan op langdurige relaties met onze klanten. Het samenwerken met andere bedrijven zien wij altijd als een uitdaging en plezier. We investeren in ons personeel, onze technieken en apparatuur om u, als klant, een zo optimaal mogelijke dienst te leveren.

Vul het contactformulier in om meer informatie te ontvangen.