030 - 2949894 | info@etp-infra.nl

Beton boringen
BetonboringenBetonboringen

Wij boren in beton

Ook voor uw beton boringen bent u bij ons aan het juiste adres. Onze jarenlange ervaring in het boren van beton staan garant voor een snelle en nette afhandeling van de boorwerkzaamheden. Wij hebben de mogelijkheid om droog te boren met afzuiging of diamantboringen met water. Tevens hebben wij de mogelijkheid om de betonboring pas uit te voeren nadat wij een scan hebben gemaakt van het te boren beton. Op deze wijze kunnen wij in kaart brengen waar eventueel staal in het beton zit. Met onze Hilti PS1000 betonscanner kunnen we zo uitsluiten dat we eventuele spankabel van voorgespannen beton raken.

Tevens is de wapening op deze wijze eenvoudig te omzeilen tijdens het boren van beton.
Aangezien het scannen van beton voor het uitvoeren van beton boringen snel te realiseren is kunnen we op deze wijze de boringen sneller uitvoeren, dit omdat de aanwezigheid van staal tijdens de boringen zeer veel tijd in beslag neemt. Indien het noodzakelijk is om na de betonboring de draadstangen in te lijmen kunnen we dit uiteraard ook verzorgen. We hebben ruime ervaring met het verlijmen van ankers en kunnen tevens de certificaten van de gebruikte materialen aanleveren.
Al onze beton boringen worden uitgevoerd volgens de VCA richtlijnen aangezien wij een VCA’**’ gecertificeerd bedrijf zijn.

Onze prijslijst voor beton boringen en werkzaamheden:

Reisuren: €53,-/u (gerekend vanuit Utrecht)
Boorwerkzaamheden: €66,-/u
Inlijmen ankers / draadstangen: €66,-/u
Beton scannen €159,-/u
Anker trektest p.o.a

Alle prijzen zijn per uur en exclusief btw

Uiteraard kunnen we ook offerte uitbrengen voor zeer specialistische boorwerkzaamheden en of grote projecten. Dit kan zeer interessant zijn indien er veel beton gescand en geboord moet worden. Voor een beton boring offerte kunt u contact opnemen via:

telefoon: 030 – 400 99 00
of via ons contactformulier